Astrid Textile Lab och 2020 års nyheter

Astrid Textile Lab och 2020 års nyheter

Trots att det gått en tid sedan Stockholm Furniture Fair ser vi tillbaka på mässan med stor glädje. En av höjdpunkterna var att få välkomna både existerande och nya kunder till Astrid Textile Lab, ett innovativt koncept som vi presenterade under årets mässa.

I samarbete med Note Design Studio fann vi ett sätt att ta vårt showroom till mässan och bjuda in besökare att upptäcka Astrids taktila värld. Montern var designad för att understryka vår passion för textilier och på ett inspirerande sätt visa på hur de kan tillföra textur och känsla i en interiör. I likhet med vår textilproduktion var mässmontern gjord med hållbarhet och långsiktighet i åtanke. Efter mässan har monterns interiör återanvänds genom att bli en vital del av vårt permanenta showroom i Stockholm.

I Astrid Textile Lab presenterade vi inte mindre än 16 nya textilkollektioner och ett antal nya färger för existerande kvaliteter. Inom kort läggs de nya kollektionerna kontinuerligt upp här på vår webbsida. De senaste nyheterna som just presenteras här på webben är Savona och Torno tillsammans med Siena, Harrietta, Nicola, Benita, Biella, Parma, Valencia och Yoko.