Kontakt

Astrid showroom

Som arkitekt, inredare, återförsäljare eller på annat sätt arbetar professionellt med inredningar är du alltid välkommen till vårt showroom. Många av våra textilier hänger uppe och det går lätt att skapa sig en uppfattning om transparens, struktur, fall och typ av upphängning. Vi tar fram förslag utifrån dina krav men kan också agera bollplank i skapandeprocessen. Ta gärna med dina kunder om ni vill ha kreativa möten kring textila inredningar.

Vi håller även möten och presentationer digitalt, där vi guidar dig genom vårt showroom och våra kollektioner.

Kontakta oss
[email protected]
[email protected]
+46 8 667 15 33

Besök vårt showroom
Nybrogatan 68, 114 41 Stockholm

Boka ditt besökBesök digitalt showroom

 

Öppettider i sommar

Under veckorna 29-31 (15/7 – 2/8) har vi stängt i showroomet, men vi finns tillgängliga på telefon och mejl. Under den här perioden skickar vi ut prover en dag i veckan. Öppettider:  måndag-torsdag 9-16, fredag stängt.


Övrig tid som vanligt: Måndag-torsdag 9-17, fredag 9-16. Lunchstängt 12-13.

Vi på Astrid

Jobba hos oss!

Här lägger vi upp lediga tjänster.

Contract/privatperson

Astrid contract
I vårt sortiment finns ett flertal kollektioner som passar för inredning till offentlig miljö. Våra kollektioner i flamsäker polyester finns med på Avropa och SKL Kommentus. Har du frågor kring upphandlingar, certifikat eller offertförfrågningar hjälper vi dig gärna.

Vid större projekt som hotell eller stora kontor har vi ett större utvalt sortiment än det vi har i vår kollektion. Vi kan tillsammans ta fram tyger som passar och följer de krav som finns. Behövs en specifik färg eller typ av textil för ett speciellt projekt kan vi hjälpa till med produktion.

[email protected]
+46 8 667 15 33

Privatpersoner
Till dig som privatperson skickar vi upp till fem olika prover helt utan kostnad. Maila din klipprovsbeställning till [email protected]. Vänligen räkna med en veckas leveranstid för dessa. Vänd dig sedan till din närmaste Astrid-återförsäljare som hjälper dig vidare.

Se återförsäljare

Beställ klipprov

För våra professionella kunder
Vi arbetar tätt tillsammans med dig som är arkitekt, inredare, återförsäljare eller på annat sätt arbetar professionellt med inredningar för att möta dina idéer och behov. Vid sidan om Astrids standardsortiment finns också Astrid Arkiv för ett urval av tyger där unikitet och uttryck är av yttersta vikt. I vårt produktgalleri väljer du vilka tyger du vill kika närmare på och mejlar din beställning till oss. Dina klipprover skickar vi omgående med post.

Beställ klipprover

För privatpersoner
Till dig som privatperson skickar vi upp till fem olika prover helt utan kostnad. Vänligen räkna med en veckas leveranstid för dessa. Vänd dig sedan till din närmaste Astrid-återförsäljare, som hjälper dig med din beställning.

Beställ klipprover