Nu öppnar vi upp Astrid Arkiv

Under åren har vi samlat på oss ett begränsat lager av textilier i olika färger, mönster och kvaliteter. En del av dessa tyger har aldrig tidigare varit tillgängliga i vårt standardsortiment, medan andra varit del av provkollektioner eller utgångna produktioner. Internt har vi alltid kallat detta hittills hemlighållna lager för Astrid Arkiv.

För första gången någonsin öppnar vi nu upp Astrid Arkiv för våra kunder. Vi vill ge dig möjlighet att kunna arbeta med ett urval tyger där unikitet och uttryck är av yttersta vikt. För att presentera arkivets fulla potential har Astrids designteam satt samman ett inspirerande urval som vi har nöjet att presenteras här.

Urvalet har vi matchat så att färger, mönster och kvaliteter kompletterar varandra. Vi har kombinerat skira linvoiler, flamsäkra breda tyger och härligt tunga möbelkvaliteter med stentvättad lin, quiltade överkast och broderade rariteter för att åstadkomma ett spännande uttryck med flera lager.

Du är välkommen att beställa klipprover från hela kombinationen eller enskilda kvaliteter. Tygerna från Astrid Arkiv finns i längder mellan cirka tio och 100 meter. Samtliga finns på vårt lager i Stockholm och kan skickas med omgående leverans. Vänligen hör av dig till oss på info@astrid.se för lagerstatus och priser.